Kúpiť kolobežku – e-shop

Sprievodca výberom
kolobežiek


Kolobežky  >  Prečo sú kolobežky lákavé aj pre dospelých

Prečo sú kolobežky lákavé aj pre dospelých

Kolobežka pre dospelých je nový trend v oblasti zdravého pohybu. Na kolobežke je totiž chrbát vyrovnaný, zatiaľ čo na bicykli zhrbený.

Na cyklotrasách a v mestách stretávame čoraz viac ľudí na kolobežkách, od malých 12palcových po 20palcové - s veľkými pohodlnými kolesami. Kolobežky s veľkými kolesami zvládajú cesty aj mierny terén. Svojimi jazdnými vlastnosťami nadchnú deti aj dospelých. Niektoré kolobežky majú dokonca väčšie predné koleso, ktoré sa osvedčuje na dlhšie výlety na zdolávanie prekážok.

Ako vám prospeje kolobežka pre dospelých?

  • Umožňuje zdravý pohyb - kolobežka neničí vaše kĺby a chrbát. Práve naopak: odborníci preukázali, že pravidelná jazda na kolobežke prospieva svalom a kostiam. Dokonca ľudia s vyskočenou platničkou, ktorým nikto nedokázal pomôcť, zaznamenali po niekoľkých jazdách na kolobežke výrazné úspechy.
  • Je iná ako bicykel - ponúka užší kontakt s prírodou a okolím.
  • Získate na atraktivite - aj keď sa kolobežka rýchlo rozvíja, stále je pre väčšinu pozorujúcich nová a zaujímavá.

Kolobežky ako pretekárske stroje

A vedeli ste, že na kolobežkách pre dospelých sa usporadúvajú majstrovstvá republiky, Európy aj majstrovstvá sveta? Medzi favoritov patria tradične českí pretekári, pretože kolobežky majú v Českej republike veľkú tradíciu. Tiež továrne, ktoré ich vyrábajú, vyvážajú svoje produkty do celého sveta.

Kvalitné kolobežky pre dospelých kúpite v e-shope s množstvom sprievodných služieb a za výhodné ceny.

Zdieľajte článok



Odporúčame kolobežky






Ďalšie novinky

Náhradné kolieska na kolobežku

Medzi často žiadané príslušenstvo na kolobežky patria aj náhradné kolieska na freestyle kolobežky. Tie sa pri intenzívnom jazdení veľmi rýchlo opotrebujú.

Skladacie kolobežky pre deti i dospelých

Skvelú zábavu zažijete na skladacích kolobežkách. Zvyčajne sa vyrábajú z hliníka, takže sú odolné a pekné na pohľad. Jednoducho ich zložíte a môžete vyraziť do skateparku.

všetky novinky